RENOVERING AF BADEVÆRELSE i Valby MED FOKUS PÅ FUNKTION OG ÆSTETIK

Et godt badeværelse, hvor komfort og velvære er i højsædet, er rigtig livskvalitet. ​Lad din lokale murer stå for totalentreprisen.

Drømmer du om at få renoveret dit eksisterende badeværelse, så det er særligt tilpasset efter lige netop dine ønsker og behov? Så er du kommet til det rette murerfirma. Hos Michaels Murerservice ApS står vi nemlig klar til at hjælpe dig med alt lige fra små reparationer til den helt store modernisering og renovering af badeværelse. Vi forvandler selv det mindste badeværelse til magelig luksus med fokus på funktion og æstetik.

Vi tilbyder blandt andet modernisering og renovering af badeværelse hos kunder i Vanløse, Valby, Hvidovre, Rødovre og andre omkringliggende områder. Skal vi også sætte dit badeværelse i stand?

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og ideer, så både design og indretning passer til dit hjem, men vi tilbyder også kompetent rådgivning om mulige løsninger og ideer, som du måske ikke selv har tænkt over. På den måde får du den helt rigtige løsning. Var det for eksempel noget med et spabad eller måske en sidebruser? Ønsker du at få opsat flotte flisemosaikker, eller foretrækker du en hel anden løsning? Vi står klar til at opfylde dine inderste ønsker til dit nye badeværelse.

Vi kan udføre alle typer reparationer

Har du et velfungerende badeværelse af ældre dato, så står vi klar til at træde til, hvis der er opstået en skade. Det kan for eksempel være, at nogle af fliserne er revnet. Vi kan skaffe mange forskellige typer materialer, og vi kan montere nye materialer i gamle badeværelser, uden at de ”stikker” uheldigt ud. Renoveringen kommer dermed til at være helt i tråd med det nuværende udtryk, hvis det er det, du ønsker.

Vi bygger i totalentreprise

Alt afhængigt af hvor omfattende en renovering af badeværelse der er tale om, kan vi udføre den i en totalentreprise. På den måde er du sikret en samlet løsning og et sammenhængende færdigt resultat. Derudover er der også mange andre fordele ved at få bygget i en totalentreprise.

Du slipper blandt andet for selv at have kontakten med flere forskellige håndværkere – den klarer vi for dig, og vi anvender kun dygtige samarbejdspartnere, som vi kender, og som vi kan stå inde for udfører det samme kvalitetsmæssige håndværk, som vi selv gør. En badeværelsesrenovering kan nemlig hurtigt komme til at involvere flere forskellige faggrupper. Det kan både være murere, elektrikere, VVS-installatører og malere alt afhængigt af, hvilken opgave vi konkret skal løse for dig.

En anden fordel ved at få foretaget en badeværelsesrenovering i en totalentreprise er, at du kan regne med de aftalte priser og leveringstider. Vi sørger for at koordinere arbejdet, så det passer med den aftalte leveringstid, og fordi du vælger en samlet løsning, får du også en samlet pris på forhånd. Du skal også kun betale ét firma ved afleveringen i stedet for muligvis at skulle betale til flere forskellige håndværkere på forskellige tidspunkter. 

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores pris på renovering af badeværelse er meget individuel fra opgave til opgave. Der er både stor forskel på omfanget af renoveringen og størrelsen på badeværelset fra renovering til renovering. Prisen afspejler desuden også, hvilke materialer du ønsker, at vi skal bruge. 

Der er for eksempel meget stor forskel på, om vi blot skal udskifte et par enkelte fliser i et badeværelse, eller om vi skal foretage en komplet totalrenovering og modernisering af et stort badeværelse, hvor alt inventar og alle materialer skal skiftes ud.

Derudover er der rigtig mange forskellige materialer at vælge imellem, og de findes i forskellige prisklasser. For eksempel er der stor forskel på, hvor meget armaturer, toiletter og brusestænger koster, ligesom der også er meget stor forskel på priserne på gulv- og vægfliser.

Uanset hvad du har af ønsker og krav til dit nye badeværelse, er du dog altid garanteret en konkurrencedygtig pris på lige netop din badeværelse-renovering.

Vi rådgiver dig om materialer og mulige løsninger

Som vi allerede har været inde på, så er der rigtig mange mulige løsninger og valg, der skal træffes, når badeværelset skal renoveres. Det kan for eksempel være et spørgsmål om, hvilke fliser du vil have på gulvet eller væggene, eller hvilken farve og hvilket materiale de nye skabe skal være af.

Vi står klar til at hjælpe dig med professionel og kompetent rådgivning, så du har de bedste forudsætninger for at træffe de rette beslutninger, så du får en flot, samlet løsning. 

Vi kommer også gerne med gode ideer og inputs, hvis du ønsker det. Vi har efterhånden renoveret mange badeværelser, og vi ved, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der fungerer godt i praksis.

Drømmer du om en renovering af badeværelse? Kontakt os

Hvis du går og drømmer om at få renoveret eller istandsat dit nuværende badeværelse, kan du kommet et skridt tættere på ved at tage kontakt til os. Vi kan hjælpe dig med at finde en løsning, der dækker alle dine ønsker og behov, samtidig med at vi tager højde for din boligs forhold og dit budget.

Når vi har været ude forbi din bopæl for en besigtigelse af badeværelset og en snak om dine drømme, ønsker og behov, sørger vi for at udarbejde et samlet, uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til lige netop dig.

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at få bygget i en totalentreprise, hører vi også meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til nogle af vores andre ydelser, foreksempel facaderenovering, står vi også til rådighed.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 40 11 40 28, men du kan også skrive til vores e-mail michaelmurer@hotmail.com, hvis du foretrækker det. 

Alternativt kan du også indhente et gratis tilbud ved at udfylde vores kontaktformular her på siden.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående formular og få et gratis og uforpligtende tilbud på murerarbejde.  ​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

medalje (hvid) 1​+30 års erfaring

murerske (hvid) 1 Godt håndværk

stjerne (hvid) 1 Høj kvalitet

penge (hvid) 1 Uforpligtende tilbud

Om os

Hos Michaels Murerservice ApS sætter vi en ære i at videreføre de gamle håndværksmæssige dyder, som bygger på kvalitet og service. 

Samtidig holder vi os opdateret med de nyeste materialer, teknikker m.m., så du altid er sikret en ensartet kvalitet på det højeste niveau.